Известие

Collapse
No announcement yet.

Поставяне на ангренажен ремък

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Поставяне на ангренажен ремък

Колеги някой може ли да ми каже как да зацепя агренажния ремък. Белезите коите сме слагали са се изтрили. Нещо схема, и снимка да иамте под ръка. Става въпрос за 1.6 мотора.
    Алфичка 155 1.6 16в Много си я обичам

има едни белези дето се слагат под капака и тогаа си4ко си иде ма щом не си запознат с тях по добре недеи се проба

Comment

Колега би ли споделил. Каде точно са тия белези. То капака на клапаните си е свален. Ама немога да се оправя с вала на вариатора. Иначе другия вал си съвпадна с белзите на ремъка. и моите белези. Ама на вариатора има 4 положения.

Comment

пробвай със скоби иди при някои дето прави Алфи той трябва да има . Само да те предупредя че без специализиран инструмент в частност скоби рискуваш да вейнеш клапаните освен че колата ще работи като трактор
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

без нужните инструменти няма да успееш дори не се и пробваи ще си счупиш колата и то сериозно намери сервиз които да ти помогне

Comment

И аз съм на мнение, че без специализирания инструмент риска е много голям. Всеки, уважаващ себе си, сервиз за италянски бегачки, вече има такъв. И ако ти дадат гаранция за извършената услуга - най добре. Все пак не е като да си смениш лампа ...

Comment

Първоначално публикувано от xaxobg
              Колега би ли споделил. Каде точно са тия белези. То капака на клапаните си е свален. Ама немога да се оправя с вала на вариатора. Иначе другия вал си съвпадна с белзите на ремъка. и моите белези. Ама на вариатора има 4 положения.
              http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 2%EE%F0%E8
              97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Колеги оправих се сам по една снимка.

Comment

Working...
                X